e-Bird

Detacheren & Uitzenden:
Voor u als Opdrachtgever gaat e-Bird graag aan de slag voor het vinden van de juiste kandidaat. We beschikken over een groot bestand aan beschikbare kandidaten.
Ook voor jou als Professional gaat e-Bird graag aan de slag voor het vinden van een mooie opdracht of een vaste baan. We worden voortdurend voorzien van nieuwe vacatures.

Payrolling & Contracthandling:
Payrolling is de trend. e-Bird heeft al vele jaren ervaring met dit fenomeen. Vele Freelancers zijn een tijdelijke arbeidsovereenkomst (TAO) met ons aangaan. En voor Opdrachtgevers zorgt payrolling voor flexibele contracten, lage arbeidskosten en minder personeelszorgen.
- Zelf een kandidaat gevonden maar wilt u als Opdrachtgever niet de personeelszorgen?
- Zelf een opdracht gevonden maar wil je als Professional geen administratieve rompslomp?
e-Bird verzorgt de contractafhandeling, loonadministratie, urenverantwoording, facturering en betaling en staat garant voor controle en correcte afhechting van de ketenaansprakelijkheid. Alle zaken rondom Fiscus, Ziekteverzuim, UWV en accountantsverklaringen worden door ons netjes geregeld.

Werving & Selectie:
Zoekt u nieuw personeel, dan gaan wij daarmee graag aan de slag. Wij dragen zorg voor Selectie / Bemiddeling en kunnen u een Proeftijd / Datavast constructie aanbieden.

Broker services:
Er zijn vele tientallen bedrijven die zich bezig houden met detacheren en uitzenden.
Wilt u zich bij het zoeken en selecteren van (tijdelijk) personeel beperken in het aantal contacten en contracten, dan nemen wij dat graag voor u uit handen. Wij fungeren dan als het ware als uw W&S bureau.

ICT Professionals:
e-Bird detacheert van oudsher ICT professionals. Met onze ICT expertise en ons ICT netwerk maken we graag de perfecte match tussen Opdrachtgever en Professional. We hebben regelmatig ICT opdrachten en ICT kandidaten voor o.a. Consultancy, Systeemontwikkeling, Testen, Beheer, Projectleiding, Testcoördinatie en Interim-Management.

Neem gerust contact met ons op voor ondersteuning op maat. Wij informeren u graag over onze voorwaarden en onze tarieven.


 

 

 

Payrolling

Payrolling is zowel voor Werkgevers als Professionals een interessante optie. Contractafhandeling, loonadministratie, urenverantwoording, ziekteverzuim, facturering en betaling worden voor u verzorgd. Wij staan garant voor controle en correcte afhechting van de ketenaansprakelijkheid en alle zaken rondom Fiscus, Ziekteverzuim, UWV en accountantsverklaringen.

Proficiat

We feliciteren Hans met zijn nieuwe opdracht. Hans gaat als Technisch Coördinator ICT aan de slag bij een bank.