e-Bird

 

Wij kunnen ons door onze aanpak onderscheiden naar onze opdrachtgevers met zeer gemotiveerde en ondernemende professionals die hoge kwaliteit leveren.

e-Bird is in staat om de overheadkosten laag te houden, waardoor uitstekende diensten kunnen worden geleverd tegen een scherp tarief.

Om goede kwaliteit te kunnen garanderen wordt nauwkeurig geselecteerd voordat een kandidaat aan de klant wordt aangeboden. Er wordt niet alleen geselecteerd op kennis en kunde. Van kandidaten wordt een professionele klantgerichte houding verwacht en hij / zij moet passen binnen de cultuur bij de klant. Persoonlijke aandacht voor klant en professional staat bij ons hoog in het vaandel. Door regelmatig fieldmanagement en accountmanagement wordt de kwaliteit ook gedurende de opdracht geborgd.

e-Bird hanteert een gedragscode en verwacht dat ook van haar professionals. Hiermee willen we naar onze opdrachtgevers de professionaliteit van onze dienstverlening onderstrepen en expliciet maken.

Door onze aanpak zijn we in staat onze opdrachtgevers een breed en compleet dienstenpakket aan te bieden en kan adequaat op vragen worden ingespeeld.

 

e-Bird professionals hebben opdrachten uitgevoerd bij onder andere: 

  

 

 

Payrolling

Payrolling is zowel voor Werkgevers als Professionals een interessante optie. Contractafhandeling, loonadministratie, urenverantwoording, ziekteverzuim, facturering en betaling worden voor u verzorgd. Wij staan garant voor controle en correcte afhechting van de ketenaansprakelijkheid en alle zaken rondom Fiscus, Ziekteverzuim, UWV en accountantsverklaringen.

Proficiat

We feliciteren Hans met zijn nieuwe opdracht. Hans gaat als Technisch Coördinator ICT aan de slag bij een bank.