e-Bird

 

Wij bieden onze Professionals uitstekende arbeidsvoorwaarden en een coachende stijl van begeleiding, maar bovenal zijn de Professionals zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling en positie in de markt. Als vaste medewerker kun je je beloningscomponenten flexibel samenstellen. Ook binnen de zekerheden die loondienst je biedt, kun je je uitstekend ontplooien, zowel financieel als inhoudelijk op je vakgebied.

 

Ook Zelfstandigen (ZZP'ers met een BV of eenmanszaak) en Freelancers (TAO) kunnen bij ons aan de slag. Zelfstandigen factureren aan e-Bird en Freelancers krijgen een contract aangeboden met een tijdelijk dienstverband voor de duur van een project. Wij gaan graag voor je op zoek naar een passende opdracht. En heb je als Freelancer zelf een opdracht gevonden, maar wil je niet de administratieve rompslomp, dan heeft e-Bird een passende pay-roll oplossing voor je!

e-Bird hanteert een gedragscode en verwacht dat ook van haar professionals. Hiermee willen we naar onze opdrachtgevers de professionaliteit van onze dienstverlening onderstrepen en expliciet maken.

Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Payrolling

Payrolling is zowel voor Werkgevers als Professionals een interessante optie. Contractafhandeling, loonadministratie, urenverantwoording, ziekteverzuim, facturering en betaling worden voor u verzorgd. Wij staan garant voor controle en correcte afhechting van de ketenaansprakelijkheid en alle zaken rondom Fiscus, Ziekteverzuim, UWV en accountantsverklaringen.

Proficiat

We feliciteren Hans met zijn nieuwe opdracht. Hans gaat als Technisch Coördinator ICT aan de slag bij een bank.